Les trumfes – és així com anomenem les patates a Cerdanya- es cullen a la tardor per guardar-les i consumir-ne la resta de l’any.
És una de les bases principals del trinxat juntament amb la col d’hivern.

El dia 27 d’aquest mes en farem la collita. Dia de moviment i d’estar a l’aire lliure.
El cap de setmana ens dedicarem al què i el com de les patates a muntanya.
—————————————————————————————————————————-
PER APUNTAR-VOS-HI, AQUÍ HI TENIU LA INFO:
——————————————————————————————————————————–
Viurem de primera mà l’experiència, farem tertúlia sobre la temàtica, bona taula al voltant del nostre producte i sobretot ens ho passarem d’allò més bé en una activitat que ha estat tradicional al Pirineu

Dues varietats que hem sembrat aquest any: la kennebec i la bufet.
La kennebec ha donat poca producció, en canvi, la bufet es presenta una producció excel·lent.
També ha estat una bona anyada de porros.
A l’obsequi que us endureu també n’hi haurà.
En fi, l’activitat al camp té un no sé què que enganxa.